Hvad kan jeg hjælpe med...

Jeg tilbyder en række forskellige services, som f.eks.

Portfolio shape-up

Nogle gange er det svært at se ud over maskinerummet, og få lavet den rigtige produktsammensætning og prisstrategi. Det kan også være du allerede har klaret det, men har brug for hjælp til at tænke lidt at tænke i andre baner. Med min mangeårige erfaring fra produktudvikling, salg og marketing kan jeg hjælpe dig med at gentænke dit produkt og portefølje.

Kickstarte og løfte salget

Intet sker uden et salg. Føler du at dit salg står stille, eller er det svært at få flyttet toplinjen? Er du mere fokuseret på din gode ide, end på at sælge? Jeg kan hjælpe dig med at lave planen, og i samarbejde med dig få den implementeret. Hvis du allerede har et team, kan jeg hjælpe med at evaluere det, og sikre at du har de rigtige profiler til vækst.

Sparrings- og strategimøder

Har du lagt planer om at udvide forretningen internationalt, men er usikker på hvordan du skal gribe det an? Med mine mange års erfaring i at sælge internationalt, står jeg klar til at hjælpe dig med at skabe overblikket, og få dig og din forretning i den rigtige retning.

Leverandør- og kundemøder

Det er ikke altid nemt at stå overfor krævende kunder og eller håndterer sine leverandører. Lad mig hjælpe dig med at stille de rigtige spørgsmål og krav til dine leverandører og til dine kunder. Så undgår du at blive fanget i en dårlig og uprofitabel aftale.

Branding og marketing

Når dit brand trænger til et frisk pust så det har en større impact, og du trænger til få lavet en solid plan for at nå din målgruppe, så hjælper jeg dig gerne. Min erfaring indenfor international marketing kan vi få lavet det bedste budget og plan, og få fokuseret på at skabe leads og få positioneret dig rigtigt i markedet.

Partnerskab

Har du brug for løbende sparring eller længerevarende partnerskab for at sikre at du er på rette spor med dine planer og implementeringen. Det kan være du har brug for hjælp til at finde de rigtige salgskanaler eller de rigtige profiler til dit team som kan hjælpe din vækst. Med et partnerskab kan vi hjælpe hinanden.
Scroll to top