Hvad kan jeg hjælpe med...

Jeg tilbyder en række forskellige services, som f.eks.

Portfolio shape-up

Nogle gange er det svært at se ud over maskinerummet, og få lavet den rigtige produktsammensætning og prisstrategi. Det kan også være du allerede har klaret det, men har brug for hjælp til at tænke lidt at tænke i andre baner. Med min mangeårige erfaring fra produktudvikling, salg og marketing kan jeg hjælpe dig med at gentænke dit produkt og portefølje.

Branding og marketing

Når dit brand trænger til et frisk pust så det har en større impact, og du trænger til få lavet en solid plan for at nå din målgruppe, så hjælper jeg dig gerne. Min erfaring indenfor international marketing kan vi få lavet det bedste budget og plan, og få fokuseret på at skabe leads og få positioneret dig rigtigt i markedet.

Kickstarte og løfte salget

Intet sker uden et salg. Føler du at dit salg står stille, eller er det svært at få flyttet toplinjen? Er du mere fokuseret på din gode ide, end på at sælge? Jeg kan hjælpe dig med at lave planen, og i samarbejde med dig få den implementeret. Hvis du allerede har et team, kan jeg hjælpe med at evaluere det, og sikre at du har de rigtige profiler til vækst.

Sparrings- og strategimøder

Har du lagt planer om at udvide forretningen internationalt, men er usikker på hvordan du skal gribe det an? Med mine mange års erfaring i at sælge internationalt, står jeg klar til at hjælpe dig med at skabe overblikket, og få dig og din forretning i den rigtige retning.

Baggrunden...

Jeg har besluttet mig for være selvstændig og arbejde med start-ups og mindre virksomheder, da jeg har utroligt meget erfaring, og ønsker at dele det med andre mennesker og virksomheder.

Det særlige jeg kan med salg og forretningsudvikling, vil jeg nu tilbyde til små og mellemstore iværksættere, og virksomheder med unikke idéer, men som ikke kan få rigtig gang i salget eller står overfor at skulle vækste.

Derfor tilbyder jeg nu mine kompetencer, der hvor dit potentiale er stort.

Magnus Møller Petersen

Talentfuld produkt- og forretningsexecutive.

Jeg har mere end 12 års erfaring indenfor telecom, og har haft forskellige roller hos Mobilethink, Tweakker, Spirent Communications og Sicap. Jeg har arbejdet med udvikling af cloud baserede B2B løsninger til teleoperatører verden rundt, og har solgt til og forhandlet med internationale kunder, partnere og leverandører. Jeg har erfaring med at arbejde med softwareudvikling og løsningssalg til et internationalt marked, og er vant til at operere i det spændende felt mellem marketing, salg, udvikling og leverancer. Tidligere i min karriere arbejdede jeg som selvstændig konsulent hvor jeg bl.a. har udviklet software til embedded voip løsninger. Jeg brænder for at bruge min erfaring til at hjælpe dig opnå dine mål og drømme på det internationale marked.

Kontakt mig...

Det er nemt at komme i kontakt med mig. Tryk på knappen, og lad os finde ud af hvordan vi kommer videre sammen. Du er også velkommen til at ringe, fange mig på Twitter. LinkedIn eller Facebook.

Felter med * skal udfyldes

Scroll to top