Hvad kan jeg hjælpe med...

Jeg tilbyder en række forskellige services, som f.eks.

Automatisering af din forretning

Du oplever måske at du mangler overblik over dele af forretningen der kan hjælpe med effektivisering og digitalisering?

Automatisering, herunder robotic process automation, af din virksomheds processer er essentielt hvis du ønsker fremdrift, vækst og retning. Manuelle processer og usammenhængende data er spild af organisationens tid, og derfor kan automatisering frigøre resourcer og gøre jer i stand til at sætte knivskarpt fokus på kerneforretningen.

Bare rolig. Ligegyldigt om I kommer fra et lavt udgangspunkt, så er det aldrig for sent at kaste sig ud i at få automatiseret jeres processer og interne systemer.

Det handler om at kigge på forretningens behov, det handler om at kigge på hvilket data der er tilgængelig og hvordan man kan sammenholde det med forretningens målsætninger til at skabe den fornødne indsigt, visualisering og rapporter til ledelsen, bestyrelsen og alle interessanter i organisationen.

Selv om der kan købes avancerede platforme, så skal strategien stadig lægges og implementeres, og det kan jeg hjælpe med. Jeg hjælper jer med at flytte og rense data fra jeres interne systemer, baseret på jeres forretning og processer, og giver jer overblik og indsigt i de nøgletal der er vigtige for jeres forretning.

Visualisering af nøgletal og datadrevet forretningsudvikling

Det kan være der ikke er styr på hvilke data der er tilgængelige og fundamentet endnu ikke er blevet lagt, og derfor er det svært at få visualiseret jeres vigtigste nøgletal der hænger sammen på tværs af organisationen?

Datakilderne, automatiseringen og forretningens behov giver muligheder, og sammen udvikler vi datamodellen og fundamentet for visualiseringen af både operationelle KPI’er og KPI’er der skaber forandringer. Visualiseringeren bliver et dagligt værktøj, som kan lede og som du kan bruge til at træffe fornuftige og dataunderstøttede beslutninger på baggrund af. Det skal være beslutninger der kan understøtte morgendagens salg og fremdrift for forretningen.

Ved at få indblik i de muligheder du allerede har med dine datakilder, kan du træffe forretningsmæssige beslutninger baseret på data frem for mavefornemmelser.

Med opdateret data om forretningens nøgletal i realtid, kan du hurtigere korrigere indsatsen, når der er brug for det. Det er bedre end at reagere på bagkant af f.eks. en månedsrapport.

Du får opsat automatiske processer til at indsamle og visualisere data, og får opsat dashboards der giver et real-tids overblik over forretningen. Det sparer jer ressourcer til trivielt, manuelt rapporteringsarbejde og det giver færre fejl.

Salg, marketing og digitalisering med salgsunderstøttende teknologier

Få styr på salgsprocessen og de værktøjer der hjælper jer med at skaber overblik over hele lead-to-order processen. Minimer manuelt arbejde, og brug de rigtige værktøjer for at skabe vækst. Digitalisering fylder meget på agendaen for virksomheder i dag, men desværre benyttes salgs- og marketingsunderstøttende teknoligier meget lidt. Mange virksomheder har meget data tilgængeligt, men har ikke overblik hvad og hvilke datakilder de har, og hvordan det kan udnyttes til at skabe overblik og til at foretage proaktive og værdiskabende beslutninger for dem selv og for deres kunder.

Jeg hjælper jer med at vælge de rigtige systemer og med at opsætte de rigtige integrationer. Jeg forstår at at opsætte automatiske og værdifulde integrationer med andre systemer for at sikre at jeres data holdes opdateret på tværs i jeres organisation.

Jeg hjælper jer med at skabe overblik og få den indsigt der er nødvendig for at komme i gang med at opsætte automatiske processer for at opsamle det data, få struktureret salgsprocessen og gøre jeres salgs- og marketingsindsat datadrevet.

Baromotor

Jeg har udviklet et analyseværktøj, som er en motor til at lave spørgerammer og indsamle svar fra respondenter i en virksomhed. Det bruger bl.a. Power BI til dybdegående analyser af svar-data.

Det bliver bl.a. brugt til Messbarometeret, som er et online værktøj der afdækker en virksomheds score på 9 vigtige dyder, suppleret med en række spørgsmål omkring samarbejde på tværs af afdelinger og kunder samt hidtidige evne til at implementere de transformationer og ændringer, I planlægger at gøre.

Resultatet bruges til at vurdere om der er behov for at styrke forretningen, og i givet fald, på hvilke områder der skal sættes ind. Det dækker bl.a. over salg og marketing, og hvordan data og digitalisering kan bruges til at understøtte vækst.

Læs mere om Messbarometer her.

Messbar

Jeg er en del af konsulenthuset Messbar ApS, og hjælper virksomheder med at skabe resultater retning og fremdrift i deres marketings- og salgsarbejde. Messbar sikrer at virksomheder målbart og mærkbart får større effekt af deres indsats.

Med en analytisk, systematisk og datadrevet tilgang sørger vi for, at din virksomheds marketing- og salgsindsats nytter noget og flytter noget. Vi er et konsulenthus med fire erfarne konsulenter, der bidrager til den totale og optimale løsning ved at kigge på salg, marketing, data og organisationsudvikling. Vi tror på, at ægte forandring vokser indefra og er med dig hele vejen, når du vil omstille forretningen og gøre det rigtigt.

Læs om Messbar her.

Kontakt mig...

Det er nemt at komme i kontakt med mig. Tryk på knappen, og lad os finde ud af hvordan vi kommer videre sammen. Du er også velkommen til at ringe, eller fange mig på Twitter eller LinkedIn.

Felter med * skal udfyldes

Scroll to top